top of page
Ieškoti

Vasaros atsiskyrimo savaitgalis

Prabėgo jau dvi savaitės nuo genčių Atsiskyrimo savaitgalio. Norisi kažkaip apibendrinti visą patirtį. Nuo pat pradžių su Vytu Kim jau turėjome aiškią viziją, kokią erdvę siekiame sukurti. Norėjome rasti balansą. Tarp struktūros ir spontaniškumo, tarp vienatvės ir bendrumo, tarp poilsio ir vidinio darbo, tarp atsikartojimo ir įvairovės. Bet visa tai turi tarnauti vienam tikslui – suteikti atsiskyrimo dalyviams galimybę SUSTOTI. Sustoti visai nereiškia sustingti ar užmigti, ar netgi nurimti. Mūsų požiūriu, sustojus bei atsiskyrus nuo kasdienių rūpesčių ir stimulų ateina tikrasis susitikimas su savimi. Sugrįžta neatsakyti klausimai, neišjausti jausmai, nepatogūs pojūčiai kūne. Kartais labai netikėti. Prasideda kiekvieno dalyvio asmeninė kelionė. Belieka tik šį procesą paremti.


Prisiminęs jau įvykusį Atsiskyrimo savaitgalį lieku su jausmu, kad mūsų vizija pasiteisino. Erdvė suveikė taip kaip ir siekėme. Reikalingos kelionės įvyko. Esame įkvėpti tęsti.




Naujausi įrašai

Rodyti viską

Autentiško judesio praktika vasario 10 d.

Autentiškas judesys yra patyriminė kūno praktika. Kiti jį pristato kaip judėjimo meditaciją. Praktikos metu dalyviai leidžia kūnui pačiam spontaniškai atlikti judesius ir per juos paradoksaliai įvykst

bottom of page